Кой не си пие лекарствата?!

Има един особен тип вестници. Тези вестници обикновено са на най-видно и удобно място по бутките, ако не търсиш специално някое друго издание, нямаш шанс да ти попадне случайно пред погледа. В тези вестници, заглавията на първа страница заемат цялата първа страница. В тях обикновено става дума за болест, смърт, престъпление или секс…

И за някоя известна личност. Ако въпросната личност, чието име се знае не е главен герой в заглавието, то е замесен член на семейството и. Обаче е замесен не като себе си, а като брат, дъщеря, баща на въпросната личност.  Известната личност сигурно се чувства много „щастлива” да попадне на първа страница. Обаче в последно време и аз се чувствам „много щастлива“ от съществуването им. Толкова щастлива, че кожата ми става приятно зелена, а от ушите ми излиза пара с аромат на сяра!

Освен, че нямат нищо общо с достойната журналистика, тези газетки нямат нищо общо с достойните хора! Не ме четете погрешно – една част от хората, които се спрягат във въпросните вестници не са ми симпатични. Срещу ред именити хора имам сериозни резерви. Но тези резерви са продиктувани от техните действия или бездействия. Не защото баща им закусвал с малки деца, а дядо им бил седми братовчед на Синята брада!

Що за болен мозък трябва да имаш, за да забъркваш такава помия?! И да я забъркваш всеки Божи ден?! Що за болен мозък трябва да имаш, за да пиеш тази помия?! Кой изобщо я пие?!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s