Честит рожден ден за 13-ти път!

Човек и добре да живее, идва ден, в който блогът му став на 13 години и той вижда това около седмица по-късно, защото… ми, няма време. Човекът, от своя страна, скоро, твърде скоро ще стане на 45 – години, да не си помислите друго 🙂

Как взаимодействат една свръх заета майка и блог – тийнейджър?… не питайте, не питайте 🙂

Шегата настрана, ако сега попадате тук, трябва да кажа – блогът е създаден с идеята да събира на едно място полезни ресурси свързани с психологията, философията, личностното израстване и комуникацията и да популяризира курсове, обучения и събития, които инициирам, в които участвам или подкрепям.

И така – 13 години.

Кой стопанисва блога?

Аз – Мила Цалова – психодрама терапевт, обучител, консултант, комуникационен експерт, блогър, майка, любима…

Специализирала съм в методите Психодрама, Психодрама с деца, Тренингиите за креативно мислене на Едуард де Боно, Хипноза и хипнотерапия, Философия с деца, Йога на смеха и други.

„Колекционирам“ методи, стимулиращи спонтанността и творческото мислене и развитието на емоционална интелигентност. Правя индивидуални консултации и водя групи с различен фокус и цели – обучителни и лични.

Първата консултация с мен е винаги безплатна, продължава 30 минути и е посветена на обсъждане на вашите цели и нужди. Може да ми пишете или да се обадите, за да я насрочим във възможно най-удобно време.

Контакти:

milacalova@gmail.com

0895566465

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s