Да подредим!

Ако сте отворили този линк, вероятно усещате, че нещо в живота ви има нужда от подреждане. Може би това е личният или професионалният ви живот, може би са приоритетите, мислите, чувствата или…

Може би сте на правилното място. Това е покана да се включите в поредица от групови срещи, в които по-точно да дефинирате нуждите си и да изградите свои собствени стратегии за промяна. Защото сте достатъчно силни и смели да го направите и защото вече сте установили, че готовите стратегии и чуждите съвети не работят за вас.

По време на срещите ще имате възможност да изследвате, чистите, подреждате, експериментирате, променяте, мечтаете… Ако сега се питате „Какво?”, отговорът е „Каквото решите!”.

МЕТОДЪТ: на работа в групата е психодрама. Психодрамата е терапевтичен метод със 100 годишна история, който използва ролевата игра като инструмент за изследване вътрешния и външния свят на хората и общностите. Нейният създател Джейкъб Морено вярва в силата на творчеството, проявяващо се чрез въображението и спонтанността. А креативността и спонтанността възприема и интерпретира като терапевтични енергии, които биха могли да победят всички житейски предизвикателства.

ВОДЕЩ: Мила Цалова – психорама терапевт. Специализирала в методите Психодрама, Психодрама с деца, Философия с деца, тренингиите за креативно мислене на Едуард де Боно, хипноза и хипнотерапия, йога на смеха и други.

НАЧАЛО: 29 май 2022 г.

ЦЕНА: 50 лв. на среща.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 4 срещи в почивен ден (неделя), в рамките на 4 месеца по 8 учебни часа. Точните дати на срещите ще бъдат договорени от участниците в групата по време на първата среща.

УЧАСТИЕТО в групата изисква предварително интервю с водещия, по време на което ще бъдете запознати с детайлите – метод на работа, правила, параметри и всичко друго, което бихте искали да знаете. Интервюто е безплатно и дистанционно. То не ви обвързва със задължително участие в групата.

ЗАПИТВАНЕ за входното интервю може да направите на имейл и телефон:

milacalova@gmail.com

0895566465 – Мила Цалова

НАКРАТКО: Представете си приятно споделено пространство, в което ще имате възможност да се свържете със себе си по нов начин. Да подредите емоциите, целите и стратегиите си за справяне в различни ситуации. Да се запознаете и да опознаете други хора търсещи вдъхновение и развитие. Да ги подкрепите в това начинание и да получите тяхната подкрепа.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s