12 години блог „Спонтанност и креативност“

На 1 март 2022 година блогът „Спонтанност и креативност“ стана на 12 години. Честит да е! Надявам се да е полезен. Създадох го с идеята да събира на едно място полезни ресурси свързани с психологията, философията, личностното израстване и комуникацията и да популяризира курсове, обучения и събития, които инициирам, в които участвам или подкрепям.

Кой стопанисва блога?

Приятно ми е да се запознаем – Мила Цалова – психодрама терапевт, обучител, консултант, комуникационен експерт, блогър, майка, любима… не винаги в този ред 🙂

Специализирала съм в методите Психодрама, Психодрама с деца, Тренингиите за креативно мислене на Едуард де Боно, Хипноза и хипнотерапия, Философия с деца, Йога на смеха и други.

„Колекционирам“ методи, стимулиращи спонтанността и творческото мислене и развитието на емоционална интелигентност. Правя индивидуални консултации и водя групи с различен фокус и цели – обучителни и лични.

Лаская се да мисля, че предлагам не просто готови решения и съвети, а подход, който подкрепя, структурира и стимулира силните страни и потенциала за справяне в различни ситуации на личности и екипи.

Първата консултация с мен е винаги безплатна, продължава 30 минути и е посветена на обсъждане на вашите цели и нужди. Може да ми пишете или да се обадите, за да я насрочим в удобно време.

Контакти:

milacalova@gmail.com

0895566465

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s