VI национална конференция по психодрама: “Спонтанност и креативност в света от днес”

Българското дружество по психодрама и групова терапия отправи покана за включване в VI национална конференция по психодрама: “Спонтанност и креативност в света от днес”.

Събитието ще се състои от 25 март до 27 март 2022 г. В град София.

В писмото към членовете на дружеството се казва: „Една дългоочаквана среща, в която освен да обменим опит, споделим откритията си в практиката и да продължим напред с избор на нови управителни органи на най-старата психотерапевтична общност у нас.

Каним ви да участвате с предложения за работилници, презентации и обсъждане на случаи, поставяйки на фокус въпроси като: Как светът от днес въздейства върху спонтанността и креативността?; Как това влияе на отношенията клиент – терапевт, на динамиката  в групата? Кои са съпротивите и страховете в индивидуален и групов контекст, които променят срещата между нас? Какво се случва в груповият живот на психотерапевтичната общност? Къде има възможност за среща и как да я реализираме, на безопасно разстояние един от друг, онлайн и присъствено, така както го налага целия контекст?

 Каним Ви да търсим заедно отговор на тези и още много други въпроси, възникнали у Вас като професионалисти, относно креативността, спонтанността и нейните измерения в света от днес.

Повече подробности, форма за заявка и др., може да намерите на сайта на дружеството по психодрама и групова терапия http://psychodrama-bg.org/n/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s