Творческо писане и психодрама

Пак ще е Пловдив, пак ще е Психодрама фестивал. А това е поредно събитие, в което съм замесена. Благодаря на Жоро, че е толкова прекрасен и че е толкова до мен!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЪРКШОПА:
Малко на шега, но напълно отговорно ще забъркаме психодрама и писане. Добре дошли в това пространство за свободно творческо писане, което ще отворим с техники от психодрамата.
Ще конструираме и ще деконструираме текстове и образи на игра, но съвсем наистина. Ще се провокираме и ще играем. Ще се предизвикваме и ще се забавляваме. Ще преоткрием спонтанността си и ще я оставим да ни отведе… където ни отведе. А после, ще оставим писмени следи.
Заповядайте, ще се радваме да споделим опита, метода и вдъхновението на един курс по творческо писане, който осъществихме и осъществяваме с подкрепата на Университетска библиотека „Св. Климент Охридски“!.
………………………………………………………
.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДЕЩИTE:
.
Мила Цалова е докторант по социална философия в „Св. Климент Охридски”, психодрама асистент. Специализира «Философия с деца» и «Психодрама с деца», има интереси са в областта на организационната психология, методите стимулиращи спонтанността, креативността и творческото мислене. Води курсове и обучения с деца и възрастни.
.
Георги Атанасов е създател на печатни материали и Интернет страници. От седем години работи в собствена рекламна агенция. Психодрама асистент. Интересува се от личностно развитие, в различните му форми. Има участия и награди от фотографски конкурси. Поддържа няколко лични блога, участва и инициира проекти имащи социално и културна значимост.
………………………………………………………
.
ВРЕМЕ И МЯСТО НА УЪРКШОПА: 7 февруари 2016 г. / неделя / от 13,00 ч. / хотел „Рамада Пловдив Тримонциум”, гр. Пловдив в рамките на Петия Психодрама Фестивал

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s