Ето какво ново

11222272_10153330164042239_7225713135707027165_oВ последно време се опитвам да казвам по-ясно трудни неща като „искам“ и „мога“. И наистина ми е трудно. Толкова дълго се упражнявах в „трябва“ и „още мога да науча преди…“.

Отбелязвам напредък. В последния месец отказах да започна едно сугестопедично обучение и едно по позитивна психотерапия. А толкова исках да се включа… Вероятно рано или късно ще изуча и тези методи и други два избрани, но за сега имам тези, които имам и реших да започна да ги прилагам и в работа с възрастни. Нямам търпение.

В събота ще водя тренинг „Методи за справяне със стреса в ежеднението“, в неделя ще се случи пилотното тренинг-забавление „Да събудим силата на слабия пол“ (обещах през януари да го направя отново, за тези, които няма да могат да дойдат), на 5 декември ще имам работилница за писане на новогодишни списъци. Идеята е, тези които решат да си я приичнят, да подредят целите си, да активизират ресурсите си за постигането им и да изследват потенциалните съпротиви и пречки.

Колкото до моя списък, той започва с „да мечтая по-смело“.

снимка: „някъде от нета“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s