Творчество в действие

10945002_916368888403142_8725305904821446232_nМалко на шега, но напълно отговорно ще създадем пространство за свободно творческо писане. Ще конструираме и ще деконструираме текстове на игра, но съвсем наистина. Ще се провокираме и тренираме взаимно. Ще се предизвикваме и ще се забавляваме. Ще преоткрием спонтанността си и ще я оставим да ни отведе… където ни отведе.

Водещи:

Теодора Николова е психолог, психодрама асистент. Смята, че играта и любопитството са най-добрите учители. Води групи за развитие на творческия и лидерския потенциал.

Мила Цалова е докторант по социална философия. Има повече от 20 годишен опит като репортер, редактор, PR и мениджър в различни печатни и електронни медии. Колекционира утвърдени и нови методи за стимулиране на творческото мислене и води различни уъркшопи и курсове базирани на тях.

Място:

„Бибилиотека филологии”, ректорат на СУ „Св. Климент Охридски”, централна част, последен етаж, малката зала.

Време: всеки петък от 16.30-18 ч.

Начало: 8-ми май

Моля, регистрирайте се предварително с имейл на адрес milacalova@gmail.com местата са ограничени, но участниците няма да бъдат избирани, печелят най-бързите.
Участието е безплатно.

2 Comments

    1. Благодаря! Всички са поканени до изчерпване на местата. Привилегии и по-заслужаващи да се включат няма да има. Творчеството е демократиичен феномен 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s