Какво за новата година

1975129_703359579707504_1167790688_nТова са част от тренингите, които имам готовност да водя през следващата учебна година, ориентирани са към деца от 4 до 13 години (разпределени в 3 възрастови групи). Всеки тренинг има различен фокус – логическио мислене, творческо мислене, емоционална ителигентност и т.н.

Запитвания за подробности на mila114@abv.bg

Гимнастика за мозъка

„Гимнастика за мозъка” е специално разработен цикъл от упражнения, целящ да стимулира работата на мозъка и да подобри на способността за концентрация, учене и координация. Активира едновременно лявото и дясното полукълбо и Разработена e от д-р Пол Денисън и съпругата му Гейл Денисън. Гимнастиката е забавна и увлекателна, прави се под съпровод на лека ритмична музика.

Философия с деца

Философия с Деца е известна и утвърдена програма за работа с деца. В процеса на работата децата е научават да формулират и обсъждат идеи. Освен това се учат да спазват етичните стандарти на спора, да защитават своето и да уважават чуждото мнение, да се утвърждават по позитивен и градивен начин.

Интерактивни развиващи игри

Поредица тренинги създадени с цел да провокират и развиват творческото мислене и емоционалната интелигентност на децата. В добронамерена приятелска среда участниците леко и приятно да разширяват личностния си потенциал. Всичко се случва помощта на игра, весели провокации, много ентусиазъм и добро настроение.

Работилница за приказки

Поредица от тренинги, създадени, за да помогнат на децата в развитието на социалните умения и цялостно емоционално и ментално развитие. „Работилница за приказки” използва методите на психологията, педагогиката и театъра. Децата не само ще измислят, но и ще изиграват сътворените от тях приказни. Наред с това ще  обсъждат и изследват своите мисли и чувства и ще пробват различни модели на поведение и общуване.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s