Оцвети ми лято

dreamtimeТова не е формална покана. Това е покана от сърце. Може би дори е молба. Познавам децата, обичам ги, заслужават да бъдат зарадвани. А вие може да сложите капка в морето, но ако вярвате, че ще е за добро, капката ще има смисъл

Заповядайте на 26 юни в Дом на киното, София, ул. Екзарх Йосиф 37 в 19.00 ч. Може да бъдете зрители, но може да бъдете и участници в една добра кауза.

Простичко е – дарете на място свои ръчно изработени бижута, картички, сувенири…

Събраните средства ще покрият нощувките и храната за летен лагер за децата от дом за деца лишени от родителски грижи „Христо Райков“, гр. Габрово. Преподавателите даряват безвъзмездно времето и знанията си.

За какво става дума – за една добра идея, която се реализира успешно шест пъти – „Училище по изкуства за деца лишени от родителски грижи“. Участници в нея са децата от ДДЛРГ „Христо Райков“, гр. Габрово. Организатор е Сдружение “МЕДИУМ – лаборатория за култура и образование”, а екипът от български и чуждестранни доброволци-учители е постоянен през всички години.

В изданията на лятното училище се провеждат работилници, уроци и обучения в областта на изобразителното и приложното изкуство, театъра, музиката, цирковото изкуство, фолклора. Децата от дома са актьори, художници, сценографи, скулптори, танцьори, певци и музиканти.

Ако не сте силни в ръкоделстването, може да купите някои от дарените предмети и/или билет за филма и концерта след базара и пак да помогнете.

ПРОЖЕКЦИЯ на филма „Ром Кихот“ http://www.romaquixote.com/
КОНЦЕРТ на:
КАЙНО ЙЕСНО СЛОНЦЕ
ЛОШИ ПЕТЛИ
НИНО И ЖОРО ГОМЕС
Повече информация на:
http://artcamp.info/
https://www.facebook.com/LetenLagerPoIzkustva

26 юни: 20:00 часа: Дом на киното
Билети-дарение на стойност 10 лв. на касата на Дом на киното

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s