Едно рамо

medium_yellowДнес случайно попаднах на едно специално място. За минутите които имах, научих нови и интересни неща от един наистина специален човек. Продавачката в малкото магазинче се оказа и собственичката, разказва ми дълго и с отношение за видовете масла и комбинации. Най-впечатляващото беше, че не просто се опитваше да ми продаде нещо, разкриваше ми хобито си, увличаше ме в него.

„Ароматните масла се слагат на топлите точки по тялото, на местата където се усеща пулсът. Това е начин на прарфюмиране от древността, но по някое време се появил един унгарец и направил белята. Разтворил етеричните масла в спирт и се появила „унгарската вода“ – разпространените в момента парфюми на спиртна основа. Но, много хора имат алергия към тях…“

Да се знае, че от днес гледам на натуралните масла по различен начин! Да се знае, че от днес са и моя страст. Обещах да се върна и ми се прииска да заведа и щерка си там, истинските неща в живота стават все по-малко, давам си сметка, че трябва да я уча да ги цени. И ми се иска да дам едно рамо, затова, хора, намерете това магазинче, порадвайте се на чудесата му!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s