Тренинг по разказване на вицове

Днес бил световният ден на усмивката. Струва ми се за девети път тази година е „световен ден на усмивката“, но като нищо днешният ден е най-автентичният и по право правилният. Друг път ще се чудя какво прави един ден „световен ден на усмивката“. Но, друга е темата! В посмедно време със страшна сила работя върху разни видове тренинги и курсове. По повод днешния ден се чудя как ще се приеме един тренинг по разказване на вицове.

Вярвам – чувството за хумор си е дарба като всяка друга. Но разказването на вицове има в себе си и допълнителни компоненти, които могат да се тренират и шлифоват. Всъшност, курс по разказване на вицове би следвало да „лупне в земята“ всеки курс по презентиране.

Защото от една страна добрите разказвачи на вицове имат ведра постройка, от друга имат прекрасен усет за публика, в допълнение притежават доволни количества артистизъм и изобретателност… все полезни характеритики. Та, обмислям го, обмислям го…

Реклама

2 Comments

    1. Мерси! Да, ще си призная и тук 🙂 За сега първото очертаващо е публично участие ще е на псоходрама фестивала в Пловдив. Там тренинга ще се казва „Завръщане в себе си“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s