Хора, спазвайте добра лична хигиена!

Хора, спазвайте добра лична хигиена! И физическа, и душевна! Това е от изключителна важност за доброто здраве! Физическо и ментално! Лично и чуждо!

Вчера установих, че блога е налазен от „хейтър”.  Отнасям се с уважение към този вид хора, смятам, че им струва доста усилие да търпят себе си и затова заслужават разбиране и подкрепа от околните.

Така, ето обяснението: от един и същи мейл бяха пуснати два заядливи коментара подписани с две различни имена, които не съвпадаха с името в адреса, от който бяха изпратени. Не разреших коментарите в съответните постове, защото смятам, че разговорите имат смисъл само, ако са конструктивни.

Но, реших да не омаловажавам зовът за внимание който прозира зад това „мило” включване и все пак да го публикувам. Най-малко, защото е добър пример как не се прави. Насладете се! А, който има очи – да види на колко пъти са  нарушени правилата на правописа, добрия тон и добрия спор.

Ето: „Интересно ми е миличка как ще предизвикаш себе си? Не е ли редно първо да се намериш някъде из купчинката застояли книжки на третата лавица в дъното ?Да се поотупаш от творческият прах с който явно си затрупана от доста дълго време, да вземеш глътка свеж въздух, да решиш с какво по-дяволите да бъдеш полезна на себе си и на околните и чак тогава след малко повече от няколко годинки да започнеш да се намираш и ориентираш в света около теб. За сега си като дете на което много му се иска да достигне любимата си играчка, протяга малките си ръчички повдига се на пръстички и почти ( но само в детското си въображени)е достига така желаното ..Има много работа по теб, ,много тресчици трябва да се издялкат преди да добиеш чудесната форма която желая да видя. Лек, усмихнат и ползотворен ден скъпа приятелко !”

Мисля, че изобщо нямаше да си дам труд да шумя около това, ако не беше фриволното „скъпа приятелко” накрая. Отнасям се сериозно към приятелството, то е чест и отговорност. И никой анонимен дразнител няма право да споменава всуе тази дума! Казах!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s