6 филма по-късно

Един ден и шест филма след решението ми да разбера как се случва любовта по холивудски имам доста интересни наблюдения. На първо място, за да преживеете любовна история като във филм, ако сте мъж, е добре да сте емоционално недостъпен работохолик, на средна или на близка до средната възраст. Ако сте жена, трябва да сте малко странна, не, много странна, дори по-добре е да сте почти напълно луда или поне смъртно болна.

На второ място, танцът на влюбването се танцува бавно и като цяло – на смени. Първо се приближава единият, после му писва или се залутва в собствените си блокажи  и проблеми и се отказва. Когато се откаже – идва ред на втория и тогава той или тя тръгва да се приближава.

На трето място, в някакъв момент и двамата са зверски прецакани и абсолютно убедени, че напразни са се хабили. После някой проявява смелостта да се постави в слаба и уязвима позиция. После е сексуалната сцена – повече или по-малко подробна. После нещата се нареждат. После понякога се объркват, но по особено красив и трагичен начин.

Това за сега. Продължавам да похапвам розов захарен памук. Ако има още за казване – ще споделя в следващите дни. А, и плаках на четири от шестте филма, а вече някога ги бях гледала.  Добра работа, колеги!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s