Сватбата на най-добрия ми приятел

Най-добрият ми приятел няма да се жени. Откъде знам ли? В блога му нищо не пише за това. Освен това, вече е женен. Освен това, най-голямото наказание за многоженство са многото тъщи. Освен това, съм тъжна. Не е редно, наистина не е редно така  да спестяваме време!  Надничайки по блоговете и фейсбуците си… да, поне знаем отгоре-отгоре какво ни се случва. Знаем, че шаваме още… За тези, които няма да ми позвънят и няма да наминат лично да ме попитат, но все пак им пука накъде шавам, да кажа – и аз няма да се женя, може някой ден отново да се омъжа, но не и преди наистина да го поискам.

Иначе сме добре. Детето расте и хубавее, в понеделник беше годишният  балетен концерт. Пораснала, прекрасна, горда, своенравна… Преди концерта видя, че къпането във фонтаните на НДК е забранено. Но на забранителните знаци има показани само човек и куче, веднага планира да пусне котката да поплува там. Сега търсим бански с дупка за опашката.

Във връзка с европейското по футбол заявявам, че съм за Аржентина! Във връзка с всичко останало заявявам, че животът е хубав, а светът е пълен с бяла магия!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s