Семействата…

Веднъж прочетох: „Семействата не са биологични.“ В началото се подразних… Доста идиотско прозрение! Манипулативно при това! После си дадох сметка, че е въпреки леко идиотското първо четене – така е! Факт! Има хора, които срещаш и които срещат теб и става малко чудо – сякаш винаги сте били заедно.  Усещаш ги по-добре от останалите, познаваш ги и без да ги познаваш. Просто са на същите вълни.

Оказваш се техен родител, брат, сестра, съпруг, втори братовчед или чедо… те просто са хора, които стават и остават близки независимо от време и разстояние. Дори да не ги виждаш с години. Дори да те вбесяват. Дори да воюват с теб. Дори да бъдат груби. Дори да те боли от отношението им или липсата на такова.

Има връзки, които са осъдени да съществуват. Независимо от времето и независимо от хората в тях. Често, въпреки времето и въпреки хората в тях. Тези връзки носят особена магия – магията на спонтанното свързване. Най-истинското от истинските. Свързване без цел и причина – просто заради радостта от живота.

Този пост няма причина и няма цел, просто ми е приятно да го напиша 🙂 Хубав ден!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s