Куче с лице на теменужка

От известно време темата у дома е „Хайде да си вземем домашен любимец!”. Може да се предположи – не я поставям аз. Но се налага да участвам в обсъждането. Дори, когато не искам. Особено, когато не искам. Понеже съм доста неприятна майка, поставих условие – ще си вземем домашен любимец, когато си в състояние сама да се грижиш за него!

Резултатът – щерка ми постоянно „бройка” кучета, котки, зайци, чинчили, порчета и прочие по улиците и разсъждава дали и как би могла да се грижи за тях. В последно време е на мнение, че хлебарките са най-лесният за отглеждане домашен любимец. „Въпреки, че, като се замисля може и да са въшките!” Разгеле, точно в момента нямаме ни от едното, ни от другото, но знае ли човек до къде ще я доведе желанието да си има животинче.

Фаворити са кучетата. От кучетата фаворити са Ретрийвърите, но е навита на всяко друго, дори на „Онова, дето прилича на теменужка в лицето.” За хората без въображение – Йоркшир териер. Както и да е! Този пост е форма на официално изявление! Обещавам – през септември ще си вземем домашен любимец! Обаче няма да е с лице на теменужка!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s