Мъж с рога

Темата днес, мили деца, е МЪЖЪТ ОВЕН. Всеки, който поне веднъж е срещал това чудо на природата, има какво да каже по въпроса. И, защото, всеки е срещал това чудо на природата, всички имат много за казване. Овните обичат да слушат хубави неща за себе си, а времето да им кажеш всичко, никога не стига. Затова, да се организираме и да караме поред!

Рогата

Всички родени под този знак са рогати! И тази беля не стига, ами са и винаги готови да ги използват. То, за какво са ти рога, ако ти липсва темперамент?! Овните имат и темперамент. Дори им е в повечеко. Често им създава проблеми. Но, те си го харесват, останалите просто трябва свикнат! Рогата са прикрепени към удивително здрави глави. Дори, когато рогата са в пламъците на овенския темперамент, здравият овенски разум си е на място. И на него може да се разчита.

Работата

Работили ли сте с овен? Те са амбициозни, целеустремени, неуморни, често тиранични. В момента, в който изяснят целите си, нищо не може да ги спре да ги постигнат. Помните ли рогата? Всяко изпречило се препятствие е осъдено да стане на трески. Е, понякога рогата се нащърбват. Тогава овенът се спира, тръсва глава и известно време разсъждава кой крив, кой прав. Разбира се, крив се оказва светът, но това си е само за негова сметка! Що се пречка!?  Овенът скоро отново е готов да го преборва.

Любовта

Той се влюбва бързо, неразумно и истински. Но, в любовта рогата не помагат. Горкичкият овен е напълно беззащитен. Остава само да се надява, че ще се влюби в добра жена и тя няма да го предаде. Нищо не може да го спре да сложи сърцето си в ръцете и. Бързо ще я признае за единствена повелителка на душата и леглото си. Когато това се случи, природата ликува. Той никога няма да изневери, въпреки, че като нищо ще твърди обратното. Ще се грижи и ще обича така всеотдайно, както в първия миг.

Каузите

Овните без кауза не са овни. Ако си нямат, рискуват да пропилеят потенциала си. Колкото по-бързо си намерят, толкова по-добре и за тях, и за света. Винаги са готови да помогнат и да подкрепят. Не разбират дребните сметки, а и не им се отдават. Не правят добро, защото очакват отплата, просто знаят, че трябва. Овните са олицетворение на добър лидер. Носят вродено обаяние и размах, лесно застават начело и дълго остават там.

Този пост е подарък за рождения ден на Стенката! Честит рожден ден! Да си жив и здрав, приятелю! Много успешен в професионалния живот и много щастлив в личния! Наздраве!

5 Comments

  1. плюс :

    Овненът мъж е Брат мечта !!!

    .. и аз за Стенката споделям :)и му пожелавам освен всичко най-прекрасно да си обича невероятните и верните приятели така както и те него! 🙂

  2. Толкова хубаво е описан тук мъжът Овен , че съвсем за малко и аз да повярвам във всичко … Само дето няма как да стане ! Овенът може да е едно от най-лошите попадения , особено за една крехка,ранима и романтична натура ( да речем Риби ! ) . Това е не само сблъсък на Огън и Вода , а и … непрекъсната борба за доказване на стихиите ! И точно тези рога споменати няколко пъти , са колкото и сила , толкова и слабост . Защото в стремежа си често да не ги виждат (в изключение на моментите , в които се налага да ги изтъкнат) , те се превръщат във един фикс от реални и тежки в невидими,леки и … изменни . Тогава Овенът е непоносимо , самочувствено комплексиран …
    За Овенът – или лошото , или Истината (която му е основна изявителна черта ! )

  3. Най-добрият ми приятел е Овен, доста точно е описан тук. А жената от същата зодия бих резюмирал само с три думи: The drama queen. Ще ми се да прочета още статии от този тип в блога ти. 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s