Зодия Русалка

Тече, всичко тече, времето – най-вече! А, моето време в последно време – съвсем не се спира и ме задъхва. Добрата новина е, че се запролетява и започнаха рибешките рождени дни. И, защото, вчера вече забравих един,  посипвам си главата с пепел и пускам този пост.

Той е поздрав за всички любими жени-риби в живота ми. Като си ги представя една до друга – автоматично спирам да вярвам в зодиите. Различни са като небето и земята. Приличат си по едно – до една сякаш не са от този свят.

Честити ви рождени дни, мили дами! Потокът комплименти по-долу дължите на Линда Гудман.


Сега вече здравата закъсахме! Да видим как ще се оправяме. Моля ви, спокойно. Изчаквайте реда си. Разберете, жените Риби няма да стигнат за всички желаещи. Без нерви! Бъдете благоразумни!

Няколко разменени думи са достатъчни, за да оприличите жената Риби на буен огън в студена нощ или на нежен полъх на пролетен зефир.

Очарователна и женствена, нежна и мила, жената Риби успява да запази спокойствие в критични ситуации, които биха извадили от равновесие представителките на други знаци от Зодиака.

При обикновената представителка на знака двете риби плуват плътно една до друга ту назад, ту напред, затова никога не си мислете, че можете да отгатнете накъде са поели в момента.

Преди всичко жената Риби е хитра. Най-добре ще ви разкажат за това и Ники Хилтън, и Майкъл Уайлдинг, а Еди Фишър, и Ричард Бъртън, и Лари Фортенски, и… (да влезе следващият!). Те всички са имали за жена представителка на Риби. Всъщност представителката е една и съща (Лиз Тейлър). Хитра и дори коварна, как само те оплита и те кара да следваш като омагьосан изумрудените й обеци в необятните нептунови дълбини!

Вашата собствена жена Риби е склонна рязко да променя настроението си. Много е сантиментална и от очите й внезапно може да рукне поток от сълзи, подобно на внезапен пролетен дъжд. Ако нараните чувствата й, може да ви отправи такъв унищожително-укорителен поглед, сякаш сте убили човек.

Девойката Риби понякога дори обича да демонстрира хладнокръвна независимост. Това е защитната реакция на една стеснителна и уязвима натура.

Познавам една Риба, която тайно пише изтънчена лирика и така споделя с белия лист собствените си съкровени блянове. А в ежедневието си е безскрупулна кариеристка, която иска да блесне пред другите с деловите си качества. „Истински сухар“, би възкликнал всеки, който не познава другото й лице.

Малко са жените от зодия Риби, които ще вземат да се задълбочават в размисли над проблема защо така зашеметяващо бързо се топят парите ви в банката и как най-добре да съчетаят любовта си към някои чудесни екземпляри от колекцията на най-нашумелия моделиер с набиващото се на очи изтъняване на портфейла. В края на краищата жената Риби ще се справи успешно с всичко това.

Това е тайното оръжие на жените Риби, нептуновият им ключ към успеха. Все едно дали са монахини или кабаретни танцьорки, те винаги си остават малки момиченца. Сто на сто и за цял живот.

5 Comments

  1. Аз съм много доволна, обичам когато поздравите за рождения ден започнат по-рано и завършат по-късно…същото важи и за подаръците.
    Моите любими русалки са изумителни същества – само с поглед са способни да правят чудеса, да четат мисли, да пътуват във времето и са различни всеки ден.
    Мила, позволявам си чрез теб и аз да ги събера в кръг и да завихрим един самодивки танц…
    Целувам те!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s