Кифла с кифла!

Или защо, като имам нужда от рестарт, първата ми идея е да си сменя прическата?

Нещо не ми се отразява добре застудяването. Мислех си, че полудявам, но гласовете казаха, че не е вярно. Онзи, който говори нещо за „Калашников”, гледам да не го слушам. Все пак, ако някой знае – да сподели по колко се харчат. Шегата настрана!

Какво установи проучването

Кратка вметка – ако четете това, то най-вероятно сме приятели. Или познати. Или поне – виртуални познати. Целта на този блог не е да популяризира себе си, нито да печели пари или слава. Целта му е да не спирам да пиша. Съвсем съзнателно не прилагам ред оптимизации. Той е работна тетрадка. Пространство, в което проверявам интуиции, стилове, идеи, провокации… Встрани от това – работя в медия. И цял живот съм работила в или „около” медийното пространство. То не спира да ме занимава. И съзнателно или не, постоянно  го „проверявам” през постовете, които пускам.

Не съм готова да обобщавам

Но, ако бях – щях да кажа следното: Най-висока посещаемост имат най-неамбициозните постове. Тези, без никаква претенция да кажат нещо смислено, да дадат дълбоки обяснения или нови идеи. Тези, които са просто заигравка и упражнение в словесна еквилибристика… дори, дори – явно жълтеят. Признавам – други и не пускам често. Нямам време. Имам си графа „30 минути” и повечето неща попадат именно там. Мои 30 минути. Ваши – от 3 до 5. Дали има хора склонни да отделят повече от толкова, за да четат онлайн? Та така – споделям това наблюдение и се надявам да отворя разговор. Наред с това съобщавам:

Ще стана блондинка!

Причините? Няколко!

–         Ще науча много нови вицове.

–         Ще разбера дали наистина се забавляват повече.

–         Винаги ще имам добро извинение за глупостите си.

3 Comments

  1. Няколко месеца след като станах блонди баща ми заби следния въпрос: „И какво тате, сега като си руса(т.е. хубава…най-после) мъжете свалят ли те повече?“ Тогава не можах да му отговоря убедено, но после попаднах на мястото, където се запознахме с теб и… вече със сигурност знам, че щом ще ставаш руса няма по-добро място от южна Италия, за да усетиш ефекта от промяната :)))

    1. Ееееееееех 🙂 Италия 🙂
      Мъжете, както знаеш ги отказвам – боли глава от тях, не на сутринта, но задължително боли 🙂
      Ако е вярно, обаче, изразът „от главата си патя“ ще има съвсем друг смисъл 🙂

  2. Блондинките в това семейство сме достатъчно! :Р, а винаги можеш да твърдиш, че си брондинка undercover 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s